Hääsuunnittelu Tuike
Pahoittelut Somistaja.com-sivujen visuaalisesta vajavaisuudesta, olemme tekemässä uusia nettisivuja. 
Ne ovat valmiit kevään  
aikana.


Kaikki juhlat muodostuvat hyvästä tunnelmasta,joka muodostuu taasen  kokonaisuudesta. Kun kaikki elementit tukevat toisiaan ovat ikimuistoiset juhlat järjestetty.  Koristelu ja somistus luovat juhlaan tunnelmaa musiikin ja vieraiden ohella, tunnelman, jonka vieraasi tuntevat/kokevat usean tunnin ajan. Kokonaisuus vaikuttaa vieraiden viihtyvyyteen ja heidän fiilikseensä. Juhlat jäävät elämään muistoissa ja valokuvissa. Hyviä juhlia muistellaan vielä vuosienkin päästä.
somistuspalvelu tuike
Hääsuunnittelija miettii ja järjestää kaiken oleellisen ja toteuttaa suunnitelmat kokonaisuutena tai vain tarvittavan osan, jossa hääpari kaipaa ammattilaisen apua. 
Suunnittelija antaa neuvoja ja vinkkejä ja hänen kanssaan voi keskustella niistä hulluimmistakin ideoista, joista juuri saattaa kehittyä se ykslöllinen teema teidän ikimuistettavaan hääpäiväänne. Te päätätte ja me teemme käytännönjärjestelyt.

Juhlien järjestely on kiireistä ja stressaavaa, kaikkea ei kannata tehdä yksin tai sukulaisia rasittaen. Ei kannata unohtaa, että olette järjestämässä juhlia rakkaille ystävillenne ja sukulaisillenne, miksi siis uuvuutta heidät vaativilla järjestelyillä. Nauttikaa yhdessä rentoina ja iloisina tuosta upeasta päivästä, hääpäivästänne.


mitä hääsuunnittelu maksaa kouvolassa?

Juhlien hinta on hyvä jakaa juhlavieraiden henkilömäärää kohden, silloin saa konkreettisen hinnan kustannuksista. Pitopalveluilla ruokakustannukset kerrotaan usein myös hinta/vieras- periaatteella. Esimerkkihintoja aiemmin toteutetuista juhlista:

Suunnittelupaketti,  Juhlapaikkaan tutustuminen mielellään hääparin kanssa yhdessä. Sen jälkeen hääparin tutustumistapaaminen sekä heidän toiveiden, tarpeiden ja budjetin kartoitus. Kahden viikon sisällä suunnitelma teemasta ja somisteista fiiliskuvineen. Halutessa myös materiaaliehdotukset ja kiinnitysratkaisut.

Hinta: 150,-

Juhlien koordinointi, juhlat n.150 henkeä:   Hääparin kanssa palaveri, kokonaiskuvan saaminen juhlista. Juhlapäivänä pitopalvelun ja mahdollisten muiden tahojen (bändi, dj, floristi...) koordinointi. Varmistaminen, että homma toimii juhlien tiimellyksessä, eikä rasittaen turhaa kaasoa ja bestmania.
Hinta: 300,- (eli 2,-/ vieras).

Suunnittelu ja somistaminen,  juhlat n.100 henkeä: Juhlapaikkaan tutustuminen hääparin kanssa. Yleissomistuksien sekä pöytäsomistuksien suunnittelu ja toteutus.
Hinta: 300,- (eli  3,-/ vieras).

'Avaimetkäteen'-paketti, juhlat n.200 henkeä:  Juhlapaikkaan tutustuminen mielellään hääparin kanssa yhdessä. Sen jälkeen hääparin tutustumistapaaminen sekä heidän toiveiden, tarpeiden ja budjetin kartoitus. Juhlan kokonaissuunnittelu, juhlapäivän aikataulutus ja organisointi. Teeman ja somisteiden suunnittelu hääparin toiveiden mukaisesti. Juhlapaikan somistaminen ja käytännön toteutus. Pitopalvelun ja mahdollisten muiden tahojen koordinointi juhlapäivänä.
Hinta: 1500.-  (eli  7,5€/ juhlavieras).

Hinnat sisältävät alv 24%  Laskutamme kilometrikorvauksen (0,50 cent/km) mikäli etäisyys ylittää 80km suuntaansa. Hinnat ovat viitteellisiä, niihin vaikuttavat niin ajankohta, paikan sijainti kuin somistustyön vaativuuskin (esim. kantaminen, kiipeily, vuorokauden aika). Hinnat eivät sisällä mitään materiaalikustannuksia tai somistevuokria.


mitä pitää miettiä ennen kuin ottaa yhteyttä hääsuunnittelijaan?
  • Häiden/juhlien ajankohta.
  • Kutsuttujen vieraiden lukumäärä.
  • Missä juhlat pidetään. Jos ei paikka ole vielä selvillä, niin mikä on toiveissa, esim. vanha lato, puutarha, ravintola, laiva....
  • Budjetti. Paljonko olette valmiit sijoittamaan koko hääjuhlaan.
  • Mitä toivoisitte hääsuunnittelijalta; suunnittelun, somistuksen, koordinoinnin vai kaiken 'avaimet käteen' periaatteella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!

 visual tuike, visualisti

Tuija Pukka
Kouvola
040 7209090
Kommentit

Suositut tekstit